Het droneboek

Voorkant
Gompel&Svacina, 1 sep 2020 - 728 pagina's
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

De drone is een begrip geworden dat in vele gedaanten en onder diverse namen de aandacht opeist. Naast de aanvankelijk vooral militaire toepassingen van het onbemande vliegtuig worden inmiddels vele andere mogelijkheden van de drone ontwikkeld.

Het traject van het luchtvaartuig tijdens vijandelijkheden, dat al meer dan een eeuw geleden begon, is vrijwel onbekend. De drone heeft vanaf de eeuwwisseling tijdens lokale conflicten een doorbraak geforceerd. De technologische vooruitgang blijft enorme mogelijkheden bieden. De burgerlijke toepassingen van de drone worden almaar uitgebreider ingezet in steeds meer aspecten van de samenleving. Het verhaal van de drone zit vol verrassingen. Zijn toekomst wordt met de dag nog boeiender. Dankzij een haast onuitputtelijk arsenaal aan bronnen plaatst de auteur de wereld van de drones in een uniek daglicht.

 

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Geselecteerde pagina's

Inhoudsopgave

Nationale programmas met meestal kostelijke ontsporingen
203
Talrijke Europese hoofdrolspelers en projecten
229
Welke rol speelt de NAVO?
257
Copyright

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Over de auteur (2020)

Andrť Jansens†is voormalig piloot van de Belgische Luchtmacht. Hij vloog achtereenvolgens Thunderstreak, Mirage en F-16 en was actief als vlieginstructeur. Als Kolonel-Vlieger-Stafbrevethouder werd hij korpsoverste van de basis in Kleine Brogel. Eerder publiceerde hij†60 jaar vliegen in Weelde, waarin hij de historiek schetst van het militaire vliegveld van zijn geboortedorp.

Bibliografische gegevens