Government of the Rich (Nederlandse Editie)

Voorkant
I. D. Oro - 363 pagina's

Dionysia een slimme zeventienjarige tiener leeft in Las Vegas, Nevada. Haar vader Simon is een werkloze vrachtwagenchauffeur. Haar zus Paulina is afgestudeerd en kan geen baan vinden in de verpleegkunde. Haar moeder Celia is de enige die een baan heeft bij het Amazon Fulfillment Center in Las Vegas, Nevada.

 

Dionysia ontmoet een mysterieuze man genaamd Xolotl die wegrent van de regering en een wild verhaal te vertellen heeft. Aanvankelijk gelooft ze hem niet echt, omdat hij uit de Bijbel citeert en in de straten van Las Vegas, Nevada met zijn gouden retrieverhond aan het pannen is. Dan beginnen er dingen te gebeuren die haar doen geloven dat Xolotl de waarheid vertelt.

 

Dionysia heeft een oogje op een van haar collega's Alphaeus die de hoofdkassier in het restaurant is. Ze zal hem misschien nooit meer zien omdat Alphaeus de stad verlaat om dichter bij zijn familie te zijn nadat hij zijn baan heeft verloren in een restaurant in Burger King. Nu Dionysia heeft te maken met het feit dat robots ook haar werk hebben gedaan. Een kans om wraak te nemen arriveert terwijl ze het neemt om zich beter te voelen over haar situatie.

 

Automatisering, werkloosheid, ongelijkheid, honger en dakloosheid zijn overgenomen sinds president Automated aan de macht kwam met zijn campagne-belofte 'Make America Automated Again'. Robots, computers en machines doen alle banen in Amerika terwijl de overheid de sociale vangnetprogramma's van de overheid. Alternatieve feiten regeren wanneer leugens leugens zijn om de waarheid te verbergen. De Tax Cuts for the Rich 1% en Automate all Jobs Act, van kracht sinds januari 2017 door presidentieel uitvoerend bevel komt ten goede aan de rijke één procent en bedrijven terwijl het geld wegneemt van de middenklasse en arbeidersklasse Amerikanen.

 

 

 

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Geselecteerde pagina's

Inhoudsopgave

Hoofdstuk
9
Hoofdstuk 10
141
Hoofdstuk 11
148
Hoofdstuk 12
163
Hoofdstuk 13
183
Hoofdstuk 14
194
Hoofdstuk 15
207
Hoofdstuk 16
219
Hoofdstuk 17
227
Epiloog Dank
239
Copyright

Veelvoorkomende woorden en zinsdelen

Over de auteur

 

Bibliografische gegevens