Onvolmaakt

Voorkant
SVM Publishing, 27 okt 2020

Isabel

Toen ik voor mijn vriend naar de andere kant van de wereld verhuisde, had ik nooit verwacht hem met een andere vrouw in bed aan te treffen. Ik twijfelde geen moment en pakte meteen mijn spullen, vastberaden om nooit meer terug te keren. Ook al ben ik nu moederziel alleen, in een vreemd land en heb ik amper geld om rond te komen.

Diezelfde avond loop ik James tegen het lijf en ik laat me verleiden om met zijn boot mee op reis te gaan. Al snel kom ik erachter dat onze ogenschijnlijk toevallige ontmoeting, helemaal niet zo toevallig was.

James

Vanaf het allereerste moment dat ik Isabel zag, wist ik meteen dat ik haar wilde hebben en besloot ik er alles aan te doen om haar te krijgen. Al vrij snel ontdekte ik dat ze het bloed onder mijn nagels vandaan haalt en dat ik mezelf amper kan beheersen met haar in mijn buurt. Toch wil ik haar nergens anders hebben, dan dicht bij mij.

Kunnen we iets maken van deze onvolmaakte relatie? Of zijn we beiden te beschadigd?

Onvolmaakt is het eerste deel van het Beschadigd-duet.

Over de auteur (2020)

Kyra Mind is een pseudoniem voor een Nederlandstalige schrijfster, die een lange tijd haar verhalen niet durfde te delen met de buitenwereld. Op Sociale Media zag ze echter allemaal 'onbekende' schrijvers hun verhalen delen met lezers en dat heeft haar uiteindelijk de stap doen zetten om het ook via die weg te proberen. Dit heeft haar verwachtingen gigantisch overtroffen, waardoor ze het aandurfde om het serieuzer aan te pakken en haar verhalen in boekvorm uit te brengen.

Bibliografische gegevens