Parijs

Voorkant
Unieboek | Het Spectrum, 8 jan. 2016

Stad van de liefde, mode, gastronomie en kunst
Parijs wordt ook de lichtstad genoemd. Wandel op een decemberavond langs de door 135.000 gloeilampen verlichte boulevard Champs-Élysées. Of bekijk vanaf een terras de kleurige drukte in studenten- en uitgaansbuurt Saint-Germain-des Prés. Overzicht over de stad heb je vanaf het uitkijkplatform van het Centre Pompidou en natuurlijk vanaf de Eiffeltoren.
Ga na een bezoek aan een van de vele musea, zoals het Louvre, lekker uit eten. Nergens ter wereld zijn zoveel sterrenrestaurants te vinden als in de hoofdstad van Frankrijk.

Marco Polo Parijs
In de reisgids Parijs worden vijf buurten beschreven: Eiffeltoren en Dôme des Invalides, Langs de Champs-Élysées, Sentierwijk met de Opéra, Van Les Halles naar Bastille en Rive Gauche met de eilanden.
De gids bevat foto’s, plattegronden en een uitgebreide Atlas met straatnamenregister en een uitneembare kaart. Met ook: Insidertips, Gratis en voor niks, Typisch Parijs, En als het regent?, Lekker relaxen, Geschiedenis, Shoppen, Onderdak, Eten en drinken, Een avondje uit en Met de kinderen.
De bezienswaardigheden vind je terug op de overzichtskaart en in de atlas.


Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Bibliografische gegevens