Praktisch vennootschapsbelasting

Voorkant
Uitgeverij De Boeck Hoger en universitair onderwijs, 13 sep. 2010 - 508 pagina's
0 Recensies

Praktisch vennootschapsbelasting wil u vertrouwd maken met de wettelijke regeling uit de Belgische vennootschapsbelasting.

Als leidraad gebruikt de auteur het aangifteformulier, dat u stapsgewijs op een efficiŽnte manier leert invullen.

Het boek onderscheidt zich door de uitwerking van vele concrete voorbeelden en praktische toepassingen uit het dagelijkse bedrijfsgebeuren (boekingen ...).

Deze herwerkte uitgave bespreekt de aangifte 2010, met speciale aandacht voor de nieuwigheden van dat aanslagjaar (en een vooruitblik naar aanslagjaar 2011).

In het boek en op de website vindt u globale oefeningen waarmee u uw kennis van de materie kunt testen. Deze zijn ook zeer geschikt voor zelfstudie.

Praktisch vennootschapsbelasting is een op maat geschreven handleiding voor docenten en studenten van het hoger onderwijs en volwassenenonderwijs, maar kan ook heel nuttig zijn voor consulenten, accountants, boekhouders en hun medewerkers.

Het boek wordt jaarlijks herwerkt.

Op de website www.praktischrecht.be vindt u de oplossingen van de oefeningen (docentenhandleiding) en tussentijdse actualisatie.

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Over de auteur (2010)

Wim Van Kerchove is inspecteur bij FOD FinanciŽn en docent vennootschapsbelasting in het opleidingscentrum FOD FinanciŽn.

Bibliografische gegevens