Investeren in de eerste helft van je leven: Hoe je de fundamenten legt voor een (bijna) zorgeloos leven en een (flink) spaarpotje

Voorkant
Terra - Lannoo, Uitgeverij, 15 sep 2021
0 Recensies
Reviews worden niet geverifieerd, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert zulke content als die wordt gevonden.

'Eigenlijk hebben we in dit boek alles neergeschreven wat we zelf hadden willen weten toen we nog jong waren. Dan leg je immers de basis voor een zorgeloze financiŽle toekomst en bouw je stilletjes een spaarpot(je) op. Want wie van in het begin verstandig omspringt met geldzaken, doet daar heel zijn leven voordeel mee.'
- MichaŽl Van Droogenbroeck en Ewald Pironet

Voor alles is er een eerste keer. Dat geldt ook voor financiŽle zaken. Denk maar aan je eerste spaarboekje (is dat nog wel iets waard?), je eerste loon (hoe onderhandel je en wat doe je ermee?), je eerste belastingaangifte (waar moet je op letten?), je allergrootste aankoop, een woning (of toch eerst huren?), je eerste vaste partner (welke afspraken maak je?), je eerste kind (wat kost en levert die kleine koter op?), je eerste stapjes op de beurs (of toch beter bitcoins?) enzovoort. Dit boek zet je op weg.

  • Een vlot leesbaar en goed gedocumenteerd boek voor al wie in het echte leven stapt ťn voor jonge ouders.
  • Met getuigenissen van bekende Vlamingen, van Annelies Verlinden, Eva De Bleeker en Lorin Parys, over Stijn Baert, Yasmien Naciri en Ine Van Wymersch tot Imke Courtois, Sven De Leijer en Xavier Taveirne.
  • Een essentiŽle handleiding voor wie verstandig wil omgaan met geld in de eerste helft van zijn leven.

Wat mensen zeggen - Een review schrijven

We hebben geen reviews gevonden op de gebruikelijke plaatsen.

Overige edities - Alles bekijken

Bibliografische gegevens